Het is mogelijk om de boekingsdatum van een formulier te veranderen omdat een formulier bijvoorbeeld te laat is ingediend. Je hebt het recht 'Exporteren' nodig om dit uit te kunnen voeren.

• Ga via de knop 'Exporteren' naar het 'Formulieren overzicht'
  • Klik op het formulier waar je de boekingsdatum van wil veranderen.
    Let op: Het formulier moet de status 'Geaccordeerd' hebben. Als het formulier al de status 'Verwerkt' heeft, moet je het formulier eerst 'Herzien'.
  • Klik op 'Boekingsdatum aanpassen'

Een venster met de datum opent, je kan hier de datum in aanpassen door het in te typen of je klikt op de datum en er opent een kalender waar je de datum kan aanklikken.

Zorg er wel voor dat je ook daadwerkelijk de boekingsdatum exporteert en niet een andere datum type. Controleer de instellingen van je export formaat (Tandwiel > Export formaten) en controleer of er in de kolom Waarde het woord 'boekingsdatum', staat vermeld.