Je kan een ingediend formulier goedkeuren of afkeuren. Hiervoor heb je de accordeerrechten nodig. Je ziet dan de knop 'Accorderen' in beeld.

Als je een formulier opent vanuit het 'Formulieren overzicht', dan kom je in het volgende scherm terecht:

Je ziet dan de knoppen: 'Afkeuren' en  'Accorderen'.

Loop door de declaraties om te kijken of alle declaraties volledig zijn en kloppen.

Als het formulier en alle declaraties kloppen, dan kan je het formulier 'Accorderen'.

Als er iets niet klopt aan de declaraties (bedrag, BTW, categorie, etc.) dan kan je het formulier 'Afkeuren'. Je bent dan verplicht om een motivatie mee te geven waarom je het formulier afkeurt.

Let op: je keurt altijd het volledige formulier af en niet één declaratie!