1. Help Center
  2. Algemene informatie

Wanneer neem ik contact op met de Beheerder van SRXP binnen mijn bedrijf of met de support afdeling van SRXP?

Wanneer neem ik contact op met SRXP? Wanneer neem ik contact op met de beheerder van SRXP binnen mijn bedrijf?

Wanneer neem ik contact op met de Beheerder van SRXP binnen mijn bedrijf?

• Wanneer worden mijn declaraties uitbetaald?
  • Ik wil dat één van mijn collega's wordt toegevoegd aan SRXP.
  • Mag ik een bepaalde bon declareren?
  • Waarom mag ik niet meer dan x bedrag declareren?
  • Er staat iemand ingesteld als mijn accordeur, maar diegene is niet mijn manager.
  • Wat is mijn inlog e-mailadres?

Waar vind ik de informatie van mijn beheerder?

Als er geen contactgegevens staan ingevuld, neem dan contact op met de HR of Finance afdeling van jullie bedrijf.

Wanneer neem ik contact op met SRXP?

• Ik krijg een foutmelding binnen de app.
  • Mijn declaraties komen niet binnen bij mijn manager.