1. Help Center
  2. Beheerder
  3. Algemene bedrijfinstellingen

Waar kan ik de gegevens van ons abonnement inzien?

Als Facturatie Beheerder kan je altijd zelf de gegevens van het afgenomen abonnement terugvinden in SRXP. Om de gegevens in te zien ga je via het Admin/Beheer paneel (tandwiel) naar het 'Abonnement'.

De informatie die je in ziet is het volgende:

• Plan: Het abonnementstype
  • Status: De status van het abonnement
  • Verlengdatum: Wanneer het contract wordt verlengd
  • Startdatum huidig contract: De startdatum van het huidige contract

Andere gegevens die je in beeld hebt m.b.t. het aantal gebruikers:

1. Gebruikers in abonnement: Het totaal afgenomen gebruikers
  2. Actieve declaranten/accordeurs: Het aantal actieve gebruikers binnen SRXP
  3. Beschikbare gebruikers: Gebruikers in abonnement - actieve gebruikers

Verder zie je de knop 'Upgrade', je wordt dan verzocht om contact op te nemen met ons support team. Heb je de upgrade direct nodig? Bel dan naar 020 2611 711 optie 2. Heb je de upgrade nodig, maar niet met spoed? Mail dan naar support@srpx.com Let op: Upgraden genereert voor het extra aantal dan meteen een factuur vanaf de datum van upgraden tot de verlengdatum datum.

Ook zie je de knop 'Beëindig'. Ook hierbij wordt verzocht om contact op te nemen met ons support team.