1. Help Center
  2. Beheerder
  3. Algemene bedrijfinstellingen

Hoe zorg ik ervoor dat een Accordeur of Exporteur bepaalde velden niet kan wijzigen?

Met deze functie kan je ervoor zorgen dat een Accordeur en/of Exporteur maar bepaalde velden kan wijzigen

Als beheerder kan je ervoor zorgen dat een Accordeur en/of Exporteur geen wijzigingen kan maken in een formulier, maar je kan er nu ook voor zorgen dat maar bepaalde wijzigingen gemaakt kunnen worden.

Ga via het tandwiel naar 'Bedrijfsinformatie' --> Instellingen --> Formulier instellingen

Door middel van de knoppen bij de pijlen, kan je ervoor zorgen dat een Accordeur of Exporteur geen wijzigingen kan maken in een formulier.

Door middel van vakjes daaronder, kan je ervoor zorgen dat er maar specifieke velden aangepast kunnen worden.

Voorbeeld

Een Accordeur mag alleen het bedrag en de betaalmethode aanpassen, dan ziet dit er voor jou als beheerder als volgt uit:

De Accordeur ziet dan het volgende:

Hoe meer velden er aan staan, hoe meer een Accordeur of Exporteur kan wijzigen.