Hoe zet ik de notificaties uit?

Waar in jouw SRXP omgeving kan je e-mail en mobiele notificaties uit- of aanzetten?

App:

De notificaties zijn terug te vinden onder de instellingen in de app. Klik hiervoor eerst op het burgermenu (de drie streepjes linksboven) en op Instellingen

Klik vervolgens op Email om de e-mail notificaties uit of aan te zetten en op Mobiel om de mobiele notificaties uit of aan te zetten:

Browser:

De notificaties zijn te vinden bij jouw profielinstellingen. Klik op de volgende knop om bij jouw profielinstellingen te komen:

Onder de profielinstellingen vind je een kopje met "E-mail instellingen". Hier vind je alle notificaties die worden gestuurd vanuit SRXP. Je kan de vinkjes aan- of uitzetten om de notificaties te beheren voor zowel de e-mails als de mobiele notificaties

Let op: Op het volgende scherm zie je alle e-mail notificaties, als je alleen kan indienen in SRXP zie je alleen de notificaties: "Wanneer uw formulier is geaccordeerd" en "Wanneer uw formulier is verwerkt". De notificaties zijn gebaseerd op de rechten die je hebt in SRXP.