Hoe wissel ik tussen SRXP accounts?

Kan ik meerdere SRXP accounts hebben en hoe wissel ik hier tussen?

Je kan meerdere accounts hebben in SRXP, bijvoorbeeld als je bij meerdere B.V.'s werkt. Zolang je inlogt met één email adres, kunnen deze accounts onder 1 SRXP inlog vallen.

Je kan wisselen tussen deze accounts door op het drop down menu onder het logo te klikken

Ik werk met de App:

Klik op de drie streepjes linksboven in je scherm:

Er opent zich een menu waarin je vervolgens op het drop down menu kan klikken

Ik werk in een browser:

Klik rechts boven onder het logo op het drop down menu