Hoe voeg ik meerdere bijlages bij een declaratie?

Ik werk met de app:

• maak een declaratie aan en klik op: 'Maak een foto' of 'Voeg bijlage toe'

• fotografeer nog een bon of voeg een bijlage toe door op de paperclip te klikken om een foto uit je galerij toe te voegen of op de camera om nog een foto te maken

als je op de pijl klikt om terug te gaan, dan zie je dat er meerdere bijlages aan de declaratie hangen:

Ik werk in een browser:

Je kan meerdere bijlages bij één declaratie voegen door op de volgende knop te klikken:

Je kan ook meerdere bijlages doorsturen naar je persoonlijke doorstuur email adres. De bijlages uit één mail verschijnen dan in één declaratie.
Waar je het persoonlijke doorstuur email adres kan vinden vind je in een ander artikel op deze pagina.