Hoe voeg ik bonnen toe aan een formulier?

Wanneer moet ik zelf een formulier aanmaken en hoe voeg ik de bonnen toe aan een formulier?

In dit artikel leggen wij uit wanneer je formulier zelf moet aanmaken en hoe je je declaraties aan het formulier toevoegt.

Ik werk met de App:

Wanneer moet ik zelf een formulier aanmaken?

Je maakt zelf een formulier aan als je onkosten, dagvergoedingen of kilometers wilt declareren. Let op: volg altijd de instructies die je van jouw werkgever krijgt. Je kan een formulier aanmaken vanuit je 'Declaratie Inbox' of vanuit je 'Formulieren Overzicht'.

Hoe voeg ik bonnen toe aan een formulier?

Onderaan je inbox vind je de knop 'Voeg toe aan formulier & dien in'

Wanneer je hier op klikt, kan je de bonnen selecteren die je aan een formulier wilt toevoegen. Je kan ook de dubbele selectievinkjes aantikken om alle bonnen in één keer te selecteren

Vervolgens klik je nog een keer op 'Voeg toe aan formulier & dien in'. Tussen haakjes zie je staan hoeveel bonnen je toe gaat voegen aan een formulier.

Je krijgt de optie om de bonnen aan een bestaand formulier toe te voegen of om aan een nieuw formulier te maken.

Welke optie je ook kiest, je formulier wordt meteen ingediend. Wanneer je verplichte informatie mist of niet juist hebt ingevuld, krijg je de optie om dit nog aan te passen.

Je kan een nieuw formulier aanmaken of de bonnen toevoegen aan een bestaand formulier.
Open daarvoor een bestaand formulier en klik op de +

In de app vind je jouw formulieren onder 'Formulieren'.

Ik werk in een browser:

Wanneer moet ik zelf een formulier aanmaken?

Je maakt zelf een formulier aan als je onkosten, dagvergoedingen of kilometers wilt declareren. Je kan een formulier aanmaken vanuit je 'Declaratie Inbox' of vanuit je 'Formulieren Overzicht'.

Hoe voeg ik bonnen toe aan een formulier?

Selecteer de declaraties die je wilt toevoegen aan een formulier.

• Klik op 'Voeg toe aan formulier'
    Je krijgt de optie: 'Nieuw Formulier' of de titel van een bestaand formulier
    Of
  • Klik links op 'Hier Toevoegen' om de declaraties toe te voegen aan een bestaand formulier

Wil je weten hoe je jouw formulier indient? Kijk dan snel op de support pagina voor meer artikelen.