Hoe verander ik van SRXP omgeving als ik als Assistent sta ingesteld?

Je bent als assistent ingesteld van één van je collega's en wilt nu de taken van je collega over nemen.

Je bent als assistent ingesteld van één van je collega's en wilt nu graag de taken van je collega waarnemen, waar ga je zijn of haar SRXP omgeving vinden?

Ik werk met de App:

Als je als assistent bent ingesteld kan je via het menu switchen. Klik eerst op de drie streepjes voor het menu, waarna het menu van links tevoorschijn komt.

Ik werk in een browser:

Links bovenin onder het logo van jouw bedrijf, vind je een drop-down menu.
Als je hier op klikt zie je alle omgevingen waar jij toegang tot hebt.