Hoe log ik in met Single Sign On (SSO)?

Single Sign On maakt het mogelijk om in te loggen met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord op meerdere applicaties.

Het bedrijf waarvoor je werkt maakt gebruik van Single Sign On (SSO). Je moet dus inloggen met de inloggegevens van je werk. Je hebt geen apart SRXP wachtwoord, die hoef je ook nooit aan te maken via een SRXP activatiemail.

App inloggen:

Vanuit het bedrijf waarvoor je werkt heb je een sleutelwoord gekregen, wij noemen dit een 'Slug'. Wij, SRXP medewerkers, maken gebruik van de slug SRXP.

Dit sleutelwoord moet je invoeren op de Mobiele Applicatie bij 'Single Sign On (SSO)', zodat je wordt doorgestuurd naar je inlogpagina van je werk. Hier vul je je inloggegevens in waarna je succesvol wordt ingelogd in SRXP.

SSO_login-1

Browser inloggen:

Hiervoor heb je geen sleutelwoord nodig. Ga hiervoor naar onze inlogpagina portal.srxp.com en vul het e-mailadres in van je werk. Wanneer je op 'Doorgaan' klikt, kan je je wachtwoord invullen en ben je ingelogd.