Hoe kan ik mijn formulieren terugzien?

Op de app en in het portaal?

Ik werk met de app

In de app kan je je formulieren terugvinden in het Formulieren overzicht.
Let op: formulieren die de status 'verwerkt' hebben zijn niet meer terug te vinden op de app. Zo houden we de app zo overzichtelijk mogelijk.

De screenshots hieronder zijn van een Android telefoon.
Klik op het burgermenu (linksboven) en een menu opent vanaf links.
Klik vervolgens op 'Formulieren'

Je ziet hier de formulieren terug met de status 'Niet ingediend', 'Ingediend', 'Afgekeurd' en 'Goedgekeurd' en 'Verwerkt'.

Ik werk in een browser

In de browser kan je al je formulieren terugvinden, ook formulieren die de status 'Verwerkt' hebben.

Open het formulieren overzicht

Vervolgens opent het Formulieren overzicht waar je alle formulieren terug kan vinden