Hoe kan ik mijn formulier terughalen?

Ik heb mijn formulier ingediend maar ik ben iets vergeten, kan ik dit terughalen?

Je kan je formulier terughalen zolang je formulier nog niet is goedgekeurd.

Ik werk met de App:

Er wordt in dit artikel geen onderscheid gemaakt tussen Android en iOS telefoons omdat hier geen verschil in zit.

• Open het formulier dat je wilt terughalen
  • Klik op het 'terughaal-icoon'

Vergeet niet het formulier opnieuw in te dienen na je aanpassingen!

Ik werk in een browser:

Open het formulier en klik op 'terughalen'

Vergeet niet het formulier opnieuw in te dienen na je aanpassingen!