Hoe kan ik een collega als Assistent instellen?

Je gaat op vakantie en wilt graag dat iemand tijdelijk jouw SRXP taken waarneemt. Hiervoor gebruik je de Assistent functie.

Je wilt (tijdelijk) je taken delegeren aan een collega. Je gaat op vakantie of bent om een andere reden afwezig en niet in staat je SRXP taken uit te voeren.

• ga hiervoor naar onze inlogpagina (portal.srxp.com) en login
  • klik op het 'Profiel' icoon op de knop tab 'Profiel'

• klik op 'Assistenten'

• zoek de collega die je taken moet waarnemen
  • selecteer een datum vanaf wanneer en eventueel ook tot wanneer hij/zij jouw rechten mag overnemen
  • selecteer welke taken je wilt delegeren. Je kan uiteraard alleen de rechten overgeven die jij hebt
  • je kan ook meerdere Assistenten instellen.

Let op: De notificaties worden niet doorgestuurd. Jouw Assistent moet jouw account dus regelmatig in de gaten houden!

Weet de Assistent niet hoe hij/zij in jouw account moet inloggen? Dan kan je dit artikel doorsturen.