Hoe dien ik mijn declaraties in?

Om je declaraties in te dienen moeten de bonnen zijn toegevoegd aan een formulier. Hoe je dit kan doen wordt uitgelegd in een ander artikel op deze pagina.

Ik werk met de App:

Om je formulier in te dienen hoef je maar op 1 knop te drukken, zie hieronder hoe dit er uit ziet op de app:

Als je op de knop 'Indienen' klikt, wordt het formulier automatisch ingediend. Wanneer jij zelf mag kiezen bij wie je jouw formulier mag indienen, dan krijg je na het klikken op 'Formulier indienen' een scherm waar je de juiste Accordeur kan kiezen.

Ik werk in een browser:

Om je formulier in te dienen hoef je alleen maar op de knop 'Indienen' te klikken in het formulier. Zie hieronder hoe dit moet:

Als je op 'Indienen' klikt zie je de persoon waar jouw formulier heen gaat om goedgekeurd te worden.