Hoe deactiveer ik de crop functie van de camera?

Ik wil graag het automatisch uitsnijden van de camera deactiveren.

Onze mobiele applicatie snijdt automatisch de bon uit tijdens het fotograferen. Dit kan soms eventjes duren. Wil je deze optie graag deactiveren? Dan kan je dit tijdelijk deactiveren bij het maken van de foto of in zijn gehele deactiveren.

• Ik wil het uitsnijden tijdelijk deactiveren bij het maken van de foto

Wanneer je de camera opent en een foto probeert te maken, zie je in beeld de crop/uitsnijd optie:

Er zijn drie opties:

1. Uitsnijd (bovenstaand) icoon met een A: Dit teken betekent dat we automatisch de bon proberen uit te snijden (zie afbeelding onderstaand).
  2. Uitsnijd icoon zonder A: Dit betekent dat je handmatig de bon kan proberen uit te snijden na het fotograferen van de bon.
  3. Uitsnijd icoon licht grijs: Dit betekent dat we de uitsnijd functie op dat moment niet toepassen.

Je kan van optie wisselen door op het uitsnijd icoon te klikken.

• Ik wil het uitsnijden in zijn geheel deactiveren bij het maken van de foto

De standaard camera is automatisch gedeactiveerd door de crop/uitsnijd functionaliteit. Je moet dus de systeemcamera activeren om de uitsnijd functie in zijn geheel te deactiveren. Er is een klein verschil tussen Android en iOS hoe je dit kan doen:

Android telefoons:

• Open de SRXP app
  • Ga naar het menu
  • Klik op 'Instellingen'
  • Activeer de Systeemcamera

iOS telefoons:

• Open de telefooninstellingen
  • Scrol naar apps op je telefoon
  • Ga naar 'SRXP'
  • Activeer de Systeemcamera